Ajzea Tomas operisao palac

Američki plejmejker Ajzea Tomas morao je da ode na operaciju palca zbog koje ga očekuje 6 do 8 nedelja pauze.

Izvor: SN

Četvrtak, 19.09.2019.

10:15

Ajzea Tomas operisao palac
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Tokom leta igrači vredno rade i spremaju se za narednu sezonu, a na treningu Vašington Vizardsa je tako Ajzea Tomas povredio palac i očekuje ga malo duža pauza.

Tomas je potpisao veteranski ugovor sa Vizardsima pre početka sezone, ugovor vredan 2.3 miliona dolara i trebao je da bude zamena za Džona Vola koji zbog povrede propušta čitavu sezonu.

Tomas je bio 60. pik na draftu 2011. godine, a u dosadašnjem toku karijere je branio boje Sakramenta, Finiksa, Bostona, Klivlenda, Los Anđeles Lejkersa i Denvera. Za Nagetse je prethodne sezone odigrao samo 12 utakmica, uz učinak od 8.1 poena.

Najbolje partije je definitivno pružao u redovima Bostona, kada je igrao povređen, kao i u momentima kada je u saobraćajnoj nesreći izgubio sestru i na tom meču postigao 53 poena, kada je Boston igrao protiv njegovog sadašnjeg tima, Vašington Vizardsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: