"Ako je Adams slobodan, Divac bi trebalo da pozove Oklahomu"

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kinsa, trebalo bi da pozove kolegu Sema Prestija i pita ga da li je Stiven Adams slobodan, piše "NBCS".

Izvor: PT

Četvrtak, 20.06.2019.

17:36

Photo by Matthew Stockman/Getty Images/ Adams u duelu s Nikolom Jokiæem

Novinar američkog portala Džejms Hem, napisao je tekst u kojem navodi da bi Adams bio odličan igrač za Sakramento.

Mediji su dan pre preneli da je Tander obavestio čelne ljude drugih franšiza da su Denis Šruder, Andre Roberson i Stiven Adams dostupni u trejd razgovorima.

Ako je to tačno, onda bi Sakramento trebalo da uputi poziv Oklahomi i pita za usluge centra s Novog Zelanda, piše "NBCS".

Od odlaska Demarkus Kazinsa Kingsi nemaju pravog centra, pošto Vili Koli Stajn nije ispunio očekivanja. Stajn će ovog leta biti slobodan igrač i pitanje je da li će ga Kingsi želeti nazad u Sakramento.

Adams, koji ima 25 godina, jedan je od boljih centara u ligi i prošle sezone prosečno je beležio 14 poena i 10 skokova. Adams je godinama unazad jedan od najboljih ofanzivnih skakača i broj skokova bio bi mu znatno veći da ne igra u ekipi s Raselom Vestbrukom.

"NBCS" piše da bi se Adams odlično uklopio u sistem Sakramenta, pošto bi ekipi dao čvrstinu u odbrani, koju prethodnih godina nisu imali.

Pitanje je koja je cena Stivena Adamsa, odnosno šta bi Kingsi trebalo da ponude da bi doveli centra s Novog Zelanda u Kaliforniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: