Kralj na Istoku – Lenard je "zakucao" Adetokumba i nokautirao Bakse

Žestoka bitka između Toronta i Milvokija, odnosno Kavaja Lenarda i Janisa Adetokumba na kraju je pripala "Kandži".

Izvor: A. Kovaèeviæ

Nedelja, 26.05.2019.

10:55

Kralj na Istoku – Lenard je
Foto: Tanjug/Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Lenard je još jednom pokazao da je jedan od najboljih igrača NBA lige predvodivši Reptorse do preokreta u finalu Istoka sa 0-2 na 4-2.

"Kandža" je u šest mečeva sa Baksima prosečno beležio 29,8 poena uz 9,5 skokova, 4,3 asistencije, 2,2 ukradene lopte i jednom blokadom po meču.

Iako se mučio sa šutom u šestoj utakmici (9/22 iz igrem, 1/8 trojke), na kraju je sa 25 poena, 17 skokova i 7 asistencija bio ključni faktor pobede Reptorsa.

Svoju dominaciju u direktnom duelu sa kandidatom za MVP-ja lige Janisom Adetokumbom potvrdio je sredinom poslednje četvrtine.

Kajl Lauri je ukrao loptu i krenuo napred, potom sačekao Lenarda pre nego što ga je proigrao za monstruozno zakucavanjem jednom rukom preko Janisa Adetokumba.

"Zgrada je eksplodirala posle tog zakucavanja", prokomentarisao je Kavaj koš kojim je Toronto zaključio seriju 26:3 za preokret sa -15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: