Brejk Toronta, Sijakam briljirao sa 30 poena

Košarkaši Toronta poveli su u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa na Istoku protiv Orlanda sa 2:1.

Izvor: Z.K.

Subota, 20.04.2019.

08:28

Brejk Toronta, Sijakam briljirao sa 30 poena
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Reptorsi su načinili "brejk" u trećoj utakmici na Floridi pobedom od 98:93 i tako sebi otvorili vrata prolaska u polufinala.

Na taj način su se iskupili za poraz koji su doživeli na svom terenu. U ovom susretu su konstantno imali prednost, osim u jednom delu treće četvrtine kada je Orlando prešao nakratko u vođstvo.

Ipak, posle serije od 16:0, sve je došlo na mesto kada je reč o Torontu i na kraju, ostvarili su pobedu od pet poena razlike.

U timu Toronta blistao je Paskal Sijakam sa dabl-dabl učinkom od 30 poena, 11 skokova uz četiri asistencije. Kavai Leonard je takođe upisao dabl-dabl od 16 poena i deset skokova, te četiri asistencije, Deni grin je postigao 13, a Kajl Louri 12 poena.

U timu Orlanda najefikasniji je bio Terens Ros sa 24 poena, Nikola Vučević je postigao 22 uz 14 skokova i šest asistencija, dok je Džonatan Ajzak susret završio sa 14 poena.

Četvrta utakmica igra se takođe na Floridi u noći između nedelje i ponedeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: