Molitve za Nurkića – stravičan prelom noge centra BiH VIDEO

Košarkaš Portland Trejlblejzersa Jusuf Nurkić doživeo je tešku povredu leve noge i za njega je ova sezona gotova.

Izvor: PT

Utorak, 26.03.2019.

08:00

Molitve za Nurkića – stravičan prelom noge centra BiH VIDEO
Tanjug/ AP Photo/Randy L. Rasmussen

Centar Bosne i Hercegovine igrao je fenomenalnu utakmicu protiv Bruklina, ali je u produžetku loše naskočio i kost je pukla.

Nurkić je doživeo jednu od najtežih povreda u poslednjih nekoliko godina i spada u rang one koju je pretrpeo bek Bostona Gordon Hejvord.

Koliko je zastrašujuća povreda bila govori to da su košarkaši na oba kraja terena bili, malo je reći, zatečeni i u šoku. "Bosanskoj zveri" brzo su stigle podrške širom NBA lige i svi se nadaju da će se na teren vratiti jači nego ikad.

Nurkić je za 34 minuta ostvario učinak od 32 poena, 16 skokova, pet asistencija i četiri blokade. Do sada je igrao najbolju sezonu u karijeri i veoma je tužno što je doživeo ovako tešku povredu.

Jusuf je brzo iznet s nosilima i prebačen je u lokalnu bolnicu. Trener Portlanda Teri Stots rekao je da je ovo veoma razarajući trenutak za njegovu ekipu.

Upozoravamo da je video uznemirujući. Mnogi NBA košarkaši pružili su podršku Nurkiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: