Bogdanova dobra partija nedovoljna Kingsima protiv "Kralja" Džejmsa

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su na gostovanju od Los Anđeles Lejkersa sa 111:106.

Izvor: PT

Ponedeljak, 25.03.2019.

08:05

Bogdanova dobra partija nedovoljna Kingsima protiv
Tanjug/ AP Photo/Rich Pedroncelli

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica našli su se na terenu za Sakramento, ali nisu uspeli da donesu 37. trijumf u sezoni ekipi.

Bogdanović se u poslednjih mesec dana nalazi u slaboj formi, retko beleži dvocifren broj poena, ali je protiv Lejkersa podsetio na partije koje je pružao do marta.

Bek reprezentacije Srbije za trideset minuta imao je učinak od 17 poena, dva skoka, četiri asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu, uz 6/12 iz igre, trojke 3/4.

Sa druge strane Nemanja Bjelica je za dvadeset imao postigao osam poena, uhvatio šest lopti, podelio dve asistencije i pogodio četiri od šest šuteva.

Bogdanović i Marvin Begli junior držali su Kingse u igri, ali nisu mogli protiv Lebrona Džejmsa. "Kralj" je ostvario tripl-dabl, a meč je završio sa 29 poena, 11 skokova i 11 asistencija.

Pratio ga je Kajl Kuzma sa 29, Mekgi je postigao 17, dok je Kaldvel-Poup ubacio 16.

U poraženom sastavu najefikasniji bio je Begli junior sa 25 poena i 11 skokova, Badi Hild je postigao 18, dok je pomenuti Bogdanović ubacio 17.Lejkersi imaju skor od 32 pobede i 41 poraza, dok su Kingsi na 36/37.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: