Denverova "dobitna kombinacija" na okupu još nekoliko godina

Džoš Kroenke predsednik Denver Nagetsa objavio je kako će predsednik košarkaških operacija, generalni menadžer i ostatak uprave dobiti produženje ugovora.

Izvor: S.N.

Subota, 16.02.2019.

23:09

Denverova
Photo by Doug Pensinger/Getty Images

Ugovori predsednika košarkaških operacija, Tima Konelija i generalnog menadžera Arturasa Karnišovasa, isticali su na kraju sezone 2018/19, a pošto je porodica Kroenke bila zadovoljna učinkom svog "front ofisa" odlučili su da produže saradnju sa čitavom ekipom.

"Ponosan sam što mogu da objavim produženje ugovora sa ljudima koji vode ovu franšizu, pošto je naš put do ove tačke bio pun napornog rada, strpljenja i poverenja jedni u druge. Kada se Tim Koneli pridružio našoj organizaciji 2013. godine, odmah je razumeo kakvu smo viziju imali u vezi sa Nagetsima i kroz njegovu posvećenost programu vrlo smo dobro pozicionirani na najvišem nivou i tu ćemo biti u godinama koje dolaze", rekao je Džoš Krenke.

"Napraviti pravog kandidata za titulu je unikatan proces svake frašize, a Denverov put ka uspehu nije uvek bio čist. Međutim, Tim, Arturas i ostatak tima, vredno su radili i preskakali su svaki izazov koji im se našao na putu i samo se nadam da su navijači Denvera uzbuđeni zbog naše budućnosti onoliko koliko smo i mi. Čvrsto verujemo da možemo da donesemo titulu u Denver i osećamo se sjajno dok zajedno jurimo ka tom cilju", dodao je predsednik Nagetsa.

Tim Koneli i Arturas Karnišovas su glavni i odgovorni za biranje Nikole Jokića, Džamala Mareja, Gerija Herisa, Malika Bizlija, Huanča Ernangomeza, Montea Morisa, Džereda Vanderbilta i Majkla Porter Džuniora, kao i za pronalaženje Torija Krega u Australiji pre potpisivanja profesionalnog ugovora sa slavnog franšizom iz Kolorada.

Takođe, njihova zasluga je i uspeh Majka Melouna, trenera Nagetsa, koji je dobio tu čast da predvodi Tim Džejmsa Lebrona na predstojećem "Ol Star" susretu.

Koneli i Karnišovas su u mnogo čemu zaslužni za uspehe Denver Nagetsa i nije nimalo slučajno što su nagrađeni novim ugovorima od strane porodice Kroenke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: