Hild pogodio uz zvuk sirene za pobedu Kingsa, Bogdan i Nemanja skromni

Sakramento je na gostovanju u Detroitu upisao četvrtu pobedu u poslednjih pet utakmica, a do nje je stigao uz zvuk sirene pogotkom Badija Hilda – 103:101.

Izvor: B92

Nedelja, 20.01.2019.

04:03

Hild pogodio uz zvuk sirene za pobedu Kingsa, Bogdan i Nemanja skromni
Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Pistonsi su vodili sve do poslednje četvrtine, koja je pripala Sakramentu (29:19), a onda su dozvolili gostima da meč uvedu u dramatičnu završnicu. Na 6:21 do kraja meča Detroit je vodio sa 93:81, da bi se prednost na 2:51 „istopila“ na 93:92.

Pokušao je domaćin još jednom da se odlepi kada je bilo 99:95, a onda je kod pri rezultatu 101:100 napravljena serija promašaja na obe strane. Kingi su imali dva na četrdesetak sekundi do kraja i to je moglo skupo da ih košta, ali je posle promašaja Redžija Džeksona lopta završila u rukama Imana Šamperta.

Do kraja su ostale 3,4 sekunde, Kingsi su uzeli tajm-aut, a loptu je sa strane izveo Bogdan Bogdanović. Delovalo je da će ona pobeći Badiju Hildu, koji je nije dobro prihvatio, ali je uspeo nekako da je uputi ka košu pola u trenutlu kada je vreme isticalo i na sreću Sakramenta pogodio je. Bogdan Bogdanović je odigrao 23 minuta, postigao je osam poena (3-12 šut iz igre, 0-2 za tri poena), uz dva skoka i osam asistencija. Nemanja Bjelica je na parketu bio 15 minuta, upisao je pet poena (2-5 iz igre, 1-4 za tri poena), a zabeležio je i jedan skok.

Kingse je do pobede vodio Badi Hild sa 35 poena, devet skokova i tri asistencije.

Najefikasniji u Detroitu bio je Blejk Grifin sa 38 poena, uz šest skokova i tri asistencije.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: