Melo ne ide u penziju – u novom timu do 7. februara

Karmelo Entoni, jedan od najboljih poentera u istoriji NBA, nastaviće karijeru i do sedmog februara (trejd rok) biće poznato u kojoj ekipi.

Izvor: PT

Petak, 18.01.2019.

18:23

Melo ne ide u penziju – u novom timu do 7. februara
Photo by Harry How/Getty Images

Popularni Melo je ove sezone trebalo da vrati staru formu u Hjustonu, međutim kockice se nisu složile i Melo je odigrao samo deset mečeva za tim iz Teksasa.

Roketsi su saopštili Entoniju da će njegove minute dobiti mlađi košarkaši i da on mora da se zadovolji znatno manjom minutažom što on naravno nije prihvatio.

Od tada su krenule spekulacije o mogućoj penziji budućeg člana Kuće slavnih jer već drugu sezonu zaredom ne može da se uklopi na pravi način u ekipu.

U Oklahomi je bilo vidno da ne ide, a isto se pokazalo i u Hjustonu. Prihvatio je manju ulogu, čak i da ulazi sa klupe, ali jednostavno nije išlo. Zbog toga su mnogi krenuli da pričaju kako je bolje da se penzioniše da bi ljudi pamtili ipak kao velikog košarkaša, a ne nekog koji svake sezone ide iz ekipe u ekipu. Međutim, prema pisanju američkog sajta "The Athletic", Melo ne razmišlja o povlačenju i ima nekoliko opcija. Kao moguća destinacija spominju se Los Anđeles Lejkersi gde igra njegov dobar prijatelj Lebron Džejms.

Sada je pitanje da li će Hjuston trejdovati Entonija u neku drugu ekipu ili će raskinuti saradnju i potpisati ugovor kao slobodan igrač.

Melo je u karijeri igrao za Denver Nagetse, Njujork Nikse, Oklahomu Siti Tander i sada za Hjuston. Ukupno je odigrao 1064 utakmica u NBA i ima prosek od 24 poena, 6,5 skokova, tri asistencije, uz 45 odsto šuta iz igre, odnosno 81 sa linije za slobodna bacanja.

Kakav je vaš stav, gde bi Karmelo Entoni mogao da završi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: