Jokić posle Toronta: Dominirali smo

Nikola Jokić istakao je odbranu u drugom poluvremenu kao ključni faktor velike pobede Denvera nad Torontom.

Izvor: AK

Ponedeljak, 17.12.2018.

10:55

Jokić posle Toronta: Dominirali smo
Foto: Getty images

Nagetsi su savladali lidera lige 95:86 i preuzeli lidersko mesto na Zapadu, prvi put od 1984. godine.

"Nismo mogli da uhvatimo ritam u prvom poluvremenu, nismo mogli da pogađamo šuteve. U drugom smo zaigrali dobro u odbrani i dominirali nad njima. Znamo da smo dobri, igramo dobru košarku. Svi žele da igraju jedni za druge, to je naš način", rekao je Jokić.

Jokić je predvodio tim sa 26 poena, 9 skokova, 4 asistencije i 2 ukradene lopte, a sjajnu podršku imao je u plejmejkerima Džamalu Mareju sa 19 poena (15 u poslednjoj četvrtini) i Monteu Morisu sa 12.

"Džamal je plej, ali je i poenter pa može da se prilagodi. Kada igramo u takvom sistem, njih dvojica mogu da igraju zajedno. Kada igraju konstantno tada smo vrlo, vrlo, vrlo dobar tim jer uvek imamo jednog 'generala' na parketu. To je dobro za nas. Znaju sve, znaju kako da igraju košarku, zato olakšavaju meni ali i svima život".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: