GM Memfisa: Nečuveno, nikada mi se ovo nije desilo

Generalni menadžer Memfis Grizlisa Kris Valas rekao je da mu se nikada nije desila slična situacija od one kada je došlo do nesporazuma u trejdu.

Izvor: PT

Nedelja, 16.12.2018.

12:30

GM Memfisa: Nečuveno, nikada mi se ovo nije desilo
Foto: Getty Images

Pre dva dana došlo je do velike zbrke u NBA, kada su tri franšize dogovorile trejd, ali je problem bio oko Bruksa, Dilona i Maršona.

Vašington Vizardsi želeli su Trevora Arizu iz Finiksa i tu se uključio Memfis, kao treća strana.

Dogovor je bio da put Vašingtona krene Ariza, put Finiksa Dilon Bruks, Vejn Selden i Ostin Rivers, dok bi u Memfisu završio Keli Ubre.

Cela priča je propala jer su Sansi i Grizlisi komunicirali preko Vašingtona, koji nisu shvatili da Memfis nudi Maršona Bruksa, a ne njegovo prezimenjaka Dilona.

Nakon što su Finiks i Memfis konačno sutpili u direktan kontakt, shvatili su da je u pitanju Maršon, a ne Dilon, pa je kombinacija ova tri tima propala.

"Bili smo veoma jasni, Dilon Bruks nije bio u pregovorima. Našli smo se u veoma nezgodnoj situaciji... Prvi put u 30 godina mi se desilo da moram da uđem u svlačionicu i kažem dvojici košarkaša da su trejdovana, a potom posle nekoliko minuta da nisu... Na sreću Maršon i Vejn su veliki profesionalci i obojica su sada dobro", rekao je Valas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: