Batler: Morao sam da pogodim, nisam hteo da mi Kemba ubaci 70 poena

Košarkaš Filadelfija Seventisiksersa Džimi Batler objasnio je zbog čega je morao da pogodi trojku za pobedu protiv Šarlot Hornetsa.

Izvor: MLJ

Nedelja, 18.11.2018.

09:20

Batler: Morao sam da pogodim, nisam hteo da mi Kemba ubaci 70 poena
Tanjug / AP Photo/Chuck Burton

Fildelfija je posle produžetka pobedila sa 122:119, a meč je rešio upravo Batler koji je nešto ranije promašio šut za pobedu u regularnom delu meča.

Tokom utakmice je u dresu Šarlota briljirao Kemba Voker koji je imao 60 poena, mada procenti iz igre nisu bili na zavidnom nivou.

"Koliko god da sam hteo da taj šut uđe da bismo dobili utakmicu, toliko sam hteo da uđe i zato što nisam hteo da mi Kemba ubaci 70 poena. Hteo sam da stane na 60", našalio se Batler.

Upravo Džimi je pre nego što će postići trojku za pobedu, uspeo da isprati Vokera u prodoru i udari mu "bananu" bez faula.

Voker kaže da je lepo dati nekoj ekipi 60 poena kod kuće, ali da je ljut jer je njegov tim izgubio.

"Ipak sam ponosan, neverovatna je stvar uraditi tako nešto ovde. Besan sam što smo izgubili jer sam takmičar, pa bi sve bilo bolje da smo upisali i pobedu",
rekao je Voker posle meča.

Šarlot je sada osmi na Istoku sa skorom 7-8, a Filadelfija je sa 11 pobeda i sedam poraza četvrta u istoj konferenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: