Srbi srušili Sparse – Bogdanović ubacio 22, Bjelica "prelomio" trojkom

Srpski košarkaši odigrali su ključnu ulogu u pobedi Sakramento Kingsa nad San Antonio Sparsima 104:99.

Izvor: AK

Utorak, 13.11.2018.

08:10

Srbi srušili Sparse – Bogdanović ubacio 22, Bjelica
Foto: Tanjug/AP Photo/Rich Pedroncelli

Bogdan Bogdanović predvodio je Kingse sa 22 poena (9/17 iz igre, 3/7 trojke) za 25 minuta na parketu, uz tri asistencije i jednom skokom

U međuvremenu, Bjelica je postigao 11 (4/5 iz igre) pogodivši sva tri šuta za tri poena, od kojih je poslednjim "prelomio" meč na 98:90.

Pročitajte još Klipersi nadigrali Voriorse – Marjanović i Teodosić gledali s klupe

Kingsi su pobedili Sparse prvi put posle četiri godine i 14 uzastopnih poraza od teksaškog tima, nakon preokreta i dramatične završnice.

Iman Šamper je izjednačio rezultat četiri minuta pre kraja, da bi Foks i Bjelica uzastopnim trojkama odveli Kingse na osam razlike. Bogdanovića je nabolje pratio Foks sa 19 poena i sedam asistencija, 14 poena je ubacio Badi Hild, dok je Vili Koli-Stajn imao dabl-dabl sa po 13 poena i skokova.

Pročitajte još Dejvis razbio Reptorse, Vulvsi "živnuli" bez Batlera

Odličan je bio i Heri Džajls sa 12 poena i šest uhvaćenih lopti. S druge strane, najefikasniji je bio Demar Derozan sa 23 poena i osam asistencija.

Lamarkus Oldridž je ubacio 14 uz 18 skokova, Rudi Gej takođe 14 uz devet uhvaćenih lopti, dok je 11 dodao Derik Vajt.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: