"Lebron će biti bolji od Džordana, tu neće biti nikakve rasprave"

Američki novinar Zek Lo ubeđen je da je Lebron najbolje što je košarkaški svet ikada video i ne krije svoju pristrasnost.

Izvor: LN

Petak, 19.10.2018.

18:00

Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Džordan je dugi niz godina smatran najboljim igračem koji je kročio na košarkaške terene, ali nova zvezda Los Anđeles Lejkersa preti da mu oduzme tu "titulu".

Renomirani novinar ESPN veruje da će Lebron sigurno biti najbolji košarkaš ikada, ako to već nije.

"Lebron će biti najbolji kada završi karijeru, ako već nije. Trenutno je 'rame uz rame' sa Džordanom po pitanju najboljeg igrača u istoriji košarke. Nakon što odigra još četiri 'monstruozne' sezone, ako budemo pričali statistički gledano, tu neće biti nikakve rasprave", rekao je Zek Lo.

Statistički gledano Džejms bi stvarno trebalo da pretekne Džordana po većini parametra, ali to, naravno, nije sve što je bitno u raspravi o GOAT-u.

Bilo kako bilo, Lebronovi i Džordanovi fanovi se nikada neće dogovoriti ko je najbolji svih vremena, a sigurno je da ima ljudi koji veruju da legendarni član Lejkersa Kobi Brajant može da uđe u tu priču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: