Melo prelomio – 28 miliona dolara 'u džepu'

Karmelo Entoni, američki košarkaš, odlučio je da iskoristi opciju u ugovoru i da naredne sezone opet obuče dres Oklahoma Siti Tandera.

Izvor: LN

Subota, 23.06.2018.

22:28

Melo prelomio – 28 miliona dolara 'u džepu'
Photo by Gene Sweeney Jr./Getty Images

Karmelo je, po ugovoru koji je potpisao još u Njujorku, imao još jednu plaćenu godinu, koja mu donosi oko 28 miliona dolara, a to je i odlučio da prihvati.

On je takođe mogao da 'izađe' iz ugovora i postane slobodan agent, ali je svima bilo jasno da se to neće desiti, pošto je malo verovatno bilo da mu neko ponudi blizu tolikog novca.

Melo je došao u Oklahomu sezone 2017/18, kada su Tanderi za uzvrat u Njujork poslali Daga Mekdermota i Enesa Kantera.

Osvajač olimpijskog zlata se priključio Raselu Vestbruku, zajedno sa bivšom zvezdom Indijane Polom Džordžom, u pokušaju da oforme novi "supertim", međutim tako nešto im nije pošlo za rukom, jer je Oklahoma NBA doigravanje završila porazom od Jute u prvoj rundi.

Stanje Pi Džija i dalje nije poznato, tako da su, za sada, jedini u OKC sigurni Karmelo i Rasel. Sigurno je da će njih dvojica morati da privole nekog drugog slobodnog agenta da im se pridruži, ako Džordž odluči da ode u Lejkerse, ili bilo gde drugde...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: