Lebron: Ja spor? To je najveće s***e koje sam ikada čuo

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, kritikovao je novu tehnologiju koja meri kolikom brzinom se igrači kreću na terenu tokom meča.

Izvor: LN

Sreda, 23.05.2018.

16:32

Lebron: Ja spor? To je najveće s***e koje sam ikada čuo
Photo by Jamie Sabau/Getty Images

NBA meri igračima kretanje tokom utakmica, a Lebronu je izmereno se za prva tri meča finala Istoka kreće prosečnom brzinom od 5,47 kilometara na čas.

Ovom statistikom Džejms je najsporiji igrač u obe ekipe, jer se niko nije prosečno kretao sporije nego on, a tome govori i to što protiv Bostona prosečno igra skoro 39 minuta po meču.

"To je najveće s***e koje sam ikada čuo. To s***e za praćenje može da me poljubi u zadnjicu. Ja najsporiji? Sklonite mi se", rekao je Lebron.

Ovi podaci ne pokazuju da je Lebron najsporiji igrač, već samo kolikom brzinom se prosečno kreće. U prevodu, LBJ ponekad zapne, a ponekad malo i odmori.

"Recite im da prate statistiku toga koliko sam umoran posle mečeva, izračujante to s***e. Ja sam broj jedan u NBA po pitanju toga koliko sam umoran posle utakmice", jasan je Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: