Džastisa stigla pravda – NBA kaznila igrača Majamija

Košarkaš Majami Hita Džastis Vinslou kažnjen je sa 15.000 dolara zbog nesportskog poteza protiv Filadelfija Seventisiksersa u noći između četvrtka i petka.

Izvor: MLJ

Subota, 21.04.2018.

13:20

Džastisa stigla pravda – NBA kaznila igrača Majamija
Getty images

Vinslou je nogom zgazio masku Džoela Embida koji se vratio na teren posle povrede očne kosti zbog koje je propustio deset utakmica u finišu regularnog dela sezone.

Fila i Majami su igrali treću utakmicu prve runde plej-ofa Istoka. Vinslou je bio jedan od najboljih igrača "Vreline" na terenu, ali i jedan od najnekorektnijih prema protivniku.

Tokom meča je više puta 'prodavao treš tok' igračima File, a kulminiralo je u drugoj četvrtini kada se Embidova maska našla na parketu i pod nogom Vinsloua koji je potom podigao i probao da je polomi i rukom.

Za taj potez nije dobio tehničku grešku, ali je naknadno kažnjen sa 15.000 dolara, a Embid je nakon meča poručio da će Vinslou morati mnogo bolje da se potrudi jer Džoel ima pedesetak takvih maski za lice.

Filadelfija je posle pobede 128:108 povela sa 2-1 u seriji i naredni meč se igra između subote i nedelje jedan čas iza ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: