Džejms: Šta hoćete, da bacim saigrače pod autobus?!

Najbolji igrač Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms kaže da njegovi saigrači jednostavno moraju da zaigraju bolje, ako hoće da dobiju seriju sa Indijana Pejsersima.

Izvor: MLJ

Subota, 21.04.2018.

12:35

Džejms: Šta hoćete, da bacim saigrače pod autobus?!
Getty images

Klivlend Kavalirsi su u noći između petka i subote prokockali velikih 17 poena prednosti i izgubili od Indijane koju je predvodio Bojan Bogdanović sa 30 poena.

Džejms je bio blizu tripl-dabla sa 28 poena, 12 skokova i osam asistencija, ali saigrači nisu igrali najbolje što znaju pa je Indijana sa 92:90 povela 2-1 u seriji.

Klivlend je ulazio u problem onog trenutka kada bi Džejms išao 'od lopte' da bi se na parketu odmorio u trećoj četvrtini.

"Šta vi ljudi tražite? Da li mislite da ću da bacim saigrače pod autobus? Ne, neću to da uradim. Samo moraju da igraju bolje, uključujući i mene. Imao sam šest izgubljenih lopti večeras. Bio sam očajan u trećoj četvrtini, nisam mogao da pogodim. Da sam tada povukao neke bolje poteze ne bismo prokockali prednost. Znamo da moramo da igramo bolje kao kolektiv", rekao je Džejms na pitanje o učinku ostalih igrača Kavsa.

Kavsi su u trećoj četvrtini imali više izgubljenih lopti nego pogodaka iz igre, Džejms je delovao umorno iako je ostajao na parketu, pa je Indijana uspela da se vrati i pobedi. Deo zasluge svakako ide i boljoj odbrani Pejsersa, ali Džejms zna da je tokom karijere bio i u gorim situacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: