Lenard bi mogao kod Teodosića u Los Anđeles

Zvezda San Antonio Sparsa Kavaj Lenard nije bio na prvoj utakmici plej-ofa protiv Golden Stejta pa su se opet pojačale spekulacije o odlasku iz Teksasa.

Izvor: MLJ

Nedelja, 15.04.2018.

16:22

Lenard bi mogao kod Teodosića u Los Anđeles
Getty images

Lenard je propustio skoro celu sezonu zbog povrede kvadricepsa, već nedeljama se ne zna u kom je stanju njegova povreda, pa je tim znatno slabiji nego lani.

"USA Today" piše da ovakvu konfuziju planiraju da iskoriste Los Anđeles Klipersi koji su navodno spremni da se odreknu dva pika prve runde drafta ove godine i igrača koje Greg Popović želi.

Pau Gasol je pre utakmice sa "Ratnicima" (113:92 za GSW) rekao da Lenarda nisu videli nedeljama, a "Kandža" nije bio ni na samom meču. Poređenja radi, Stef Kari je povređen ali je pored terena sve vreme bodrio svoje saigrače iz Voriorsa.

Lenard je odrastao u dolini Moreno, na koledž je išao u San Dijegu, a poznato je da je jedan od omiljenih igrača savetnika Klipersa Džerija Vesta.

Sparsi su prošle godine pretili da će pokazati Golden Stejtu kako se igra košarka u plej-ofu, ali se Lenard povredio nagazivši na nogu Zaze Pačulije i od tada u Teksasu više ništa nije isto.

Ukoliko se informacije USA Today ispostave tačnim, tek bi posle junskog drafta moglo da dođe do velikih promena i u Los Anđelesu, ali i u San Antoniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: