Bjelica: U misiji smo, želimo da vratimo plej-of u Mineapolis!

Nemanja Bjelica, košarkaš Minesote Timbervuvls, u intervjuu za "Basket Usa" rekao je da ekipa ima svetlu budućnost i da žele da vrati plej-of u Mineapolis.

Izvor: PT/Basket USA, M.D.C.

Subota, 24.03.2018.

19:35

Bjelica: U misiji smo, želimo da vratimo plej-of u Mineapolis!
Photo by Harry How/Getty Images

Minesota je poslednji put igrala u doigravanju NBA lige davne sezone 2003/2004.

"Imamo još devet utakmica do kraja i svaka nam je kao finale lige. Želimo da vratimo plej-of u Mineapolis! U misiji smo", rekao je Bjelica posle pobede nad Niksima.

Vulvsi su u noći između petka i subote savladali Nujork u Medison Skver Gardenu, a Bjelica je odigrao još jedan odličan meč (17 poena, šest skokova, dve asistencije).

"Uradio sam ono što se tražilo od mene. Igrao sam 38 minuta i osećao sam se dobro, što je veoma važno u ovom delu sezone. Šutirao sam kada sam bio otvoren, pomogao sam saigračima i kao uvek, stavio sam se na raspolaganje timu. Lično sam zadovoljan partijom, ali već se fokusiram na naredni meč", kazao je Bjelica za "Basket USA".

Bjelica je dodao da utakmica sa Niksima nije bila baš onakva kakvu su očekivali, ali je najvažnije da su pobedili u ovom meču.

Minesota se nalazi na sedmom mestu sa dve pobede više od Nagetsa, Bjelica kaže da ekipa i oseća i ne oseća pritisak.

"I da, i ne. Sa timom koji imamo, prosto bismo morali da odemo u plej-of. Znamo da je takmičenje veoma teško i da Nagetsi kao i ostale ekipe sa sličnim skorom će uraditi sve kako bi došli do plej-ofa. Ali, isto je i sa nama", rekao je naš košarkaš.

Bjelica igra odlično od kako se Džimi Batler povredio i na poslednjih deset mečeva prosečno igra oko 37 minuta i prosečno beleži 13 poena, osam skokova i 2,5 asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: