Stari problemi – Frensis uhapšen u alkoholisanom stanju

Stiv Frensis, nekadašnja zvezda NBA lige, uhapšen je u Los Anđelesu, nakon što je u alkoholisanom stanju pravio nered u baru hotela.

Izvor: PT

Ponedeljak, 19.03.2018.

21:55

Stari problemi – Frensis uhapšen u alkoholisanom stanju
Foto: Gettyimages/Otto Greule Jr /Allsport

Policija je morala da privede bivšeg igrača Hjustona, međutim nije se dugo zadržao u pritvoru, pošto su ga organi reda posle noći provedene u stanici pustili na slobodu.

Frensis odavno ima velikih problema sa alkoholom, o čemu je pisao na "The Player Tribune", a opširnije o njegovoj neverovatnoj priči možete pročitati OVDE.

Tokom veoma uspešne karijere u NBA ligi Frensis je tri puta bio Ol-star, kao i ruki godine 2000. godine, a pored pomenutog Hjustona nastupao je još za Orlando, Njujork i Peking.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: