Bolnica u Golden Stejtu – van terena i Durent

Problemi za aktuelnog šampiona se nastavljaju, a najnoviji peh doživeo je Kevin Durent koji će sa terena odsustvovati barem dve nedelje.

Izvor: LN

Subota, 17.03.2018.

11:25

Bolnica u Golden Stejtu – van terena i Durent
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Nakon što su već ostali bez dve zvezde, Kleja Tompsona i Stefa Karija, Golden Stejt Voriorsi neće moći da računaju ni na bivšeg igrača Oklahome.

Stef i Klej već neko vreme pauziraju, dok su trenutno povređeni i Omri Kaspi i Patrik Mekko, mada to toliko neće zabrinuti navijače ekipe iz Oklanda.

Prošle nedelje, u meču protiv Minesote, prvo je Tompson povredio palac, da bi se nedugo zatim Durent sudario sa Taunsom, i nakon pada ustao, vidno u bolu, a držao se za rebra.

Durent je doživeo nepotpunu frakturu hrskavice rebra i pauziraće najmanje dve nedelje, što znači da ga nećemo gledati barem do početka aprila. Voriorsi se u tom period sastaju sa Kingsima, Sansima, Sparsima, Hoksima, Džezom, Pejsersima i Baksima, dakle, ne pretežak raspored, a znajući da je Kleju i Stefu povratak jako blizu, prvo mesto još nije izgubljeno.

Ozbiljnost povrede sve trojice saigrača negirao je Drejmond Grin, koji je izjavio da bi oni mogli da igraju kada bi morali, ali da je bitnije da budu skroz zdravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: