Rouz: Ne treba mi vaša je***a validacija

Derik Rouz, najnovija akvizicija Minesota Timbervulvsa, imao je šta da poruči kritičarima.

Izvor: LN

Nedelja, 11.03.2018.

17:30

Rouz: Ne treba mi vaša je***a validacija
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Bivši MVP je u kratkoj izjavi za novinara ESPN odgovorio na pitanje da li i dalje dobija podršku svojih navijača, ali i kritike onih koji sumnjaju u njega.

"Ja se ovako osećam, ovako to izgleda iz moje perspektive. Mogu svi da imaju mišljenje o meni, da sam propalitet, da ne znam da igram, da nemam šut, šta god, to je sve u redu, ne ljutim se oko toga. Ako se tako osećate, tako se osećate, ali u isto vreme meni ne treba vaša je***a validacija. Znam ko sam i znam kakav sam igrač, tako da poštujte to kao što ja poštujem vaše mišljenje i sve će biti u redu. Tako se osećam povodom toga", jasan je bio Rouz.

Dvadesetdevetogodišnji plejmejker je ovu sezonu počeo u Klivlendu, da bi početkom ove godine bio trejdovan u Jutu. Džezeri su ga odmah nakon toga otpustili, da bi Rouz nedavno potpisao za Minesotu, gde će ponovo sarađivati sa trenerom Tomom Tibodoom, kao i bivšim saigračima Tažom Gibsonom i Džimijem Batlerom.

Timbervulvsi od 20:30 dočekuju Golden Stejt, a najavljeno je da bi Rouz već tada mogao da debituje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: