Maloun: Sudije nas ne poštuju; Popovič: Ne s**i (VIDEO)

Majk Maloun, trener Denver Nagetsa, rekao je da ih sudije ne poštuju, posle pobede njegove ekipe nad San Antonijom.

Izvor: B92

Subota, 24.02.2018.

16:45

Maloun: Sudije nas ne poštuju; Popovič: Ne s**i (VIDEO)
Photo by J Pat Carter/Getty Images

Nagetsi su vodili tokom većeg dela meča vodili, međutim San Antonio je stalno disao za vratom ekipi iz Kolorada.

Jedan od razloga zašto su Sparsi u poslednjoj deonici bili u igri jesu i sudije koje su donele nekoliko sumnjivih odluka, od kojih je i isključenje Jokića na dva minuta do kraja zbog šest ličnih grešaka.

Maloun nije bio zadovoljan kako su arbitri odradili ovaj meč, pogotovo u završnici.

"U jednom trenutku će on (Jokić), ali i ovak ekipa, dobiti poštovanje od sudija koje zaslužuje. Trenutno nas ne poštuju", rekao je Maloun.

U trenutku kada je šef struke Denvera završavao rečenicu, pored medija je prolazio Greg Popovič. Legendarni trener Sparsa je čuo Malounovo nezadovoljstvo, a onda i u šali dobacio "ne s**i".

To je nasmejalo sve novinare, ali i Majka Malouna. Popovič i Maloun su veliki prijatelji, pošto je Greg dosta uticao na razvitak karijere aktuelnog trenera Denver Nagetsa.

Prethodne noći Nikola Jokić ostvario je treći uzastopni tripl-dabl, pošto je u pobedi nad Sparsima ostvario učinak od 28 poena, 11 skokova i 11 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: