Kingsi napokon pobedili, Bogdan prekinuo niz

Sakramento Kingsi napokon su prekunili seriju od osam uzastopnih poraza, slavivši na gostovanju protiv Medžika u Orlandu – 105:99.

Izvor:

Sreda, 24.01.2018.

08:23

Kingsi napokon pobedili, Bogdan prekinuo niz
Tanjug/AP Photo/John Raoux

Naš Bogdan Bogdanović nije bio raspoložen za igru, a prvi put u 2018. godini, odnosno posle deset mečeva u nizu, nije imao dvocifren učinak.

Srpskog reprezentativca ponovo nije hteo šut, pa je za 33 minuta na parketu zabeležio osam poena (4/8 za dva, 0/4 za tri) i po četiri skoka i asistencije.

U redovima gostiju blistao je rezervista Geret Temp sa rekordom karijere od 34 poena (10/10 za dva, 4/7 za tri) i pet asistencija, a najbolje ga je pratio Vili Koli-Stajn sa 21 poenom, devet uhvaćenih lopti , pet blokada i četiri uspešna dodavanja. Istakao se i Badi Hild sa 13 poena, pet skokova i četiri ukradene, kao i Skal Labisije sa 10 poena i devet uhvaćenih lopti.

Najefikasniji kod domaćina bio je Evan Furnie sa 22 poena i četiri asistencije, Elfird Pejton imao je jedan poen manje, ali i sedam skokova i asistencija, dok je Aron Gordon upisao dabl-dabl 16 poena, 12 skokova.

Kingsi su stigli tek do 14. pobede pored 33 poraza, dok Orlando sada ima identičan skor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: