Jokić bez Ol-star mesta – poznati svi učesnici

Treneri u NBA ligi izabrali su rezerve na predstojećem Ol-star meču koji je na programu 18. februara u Los Anđelesu.

Izvor: B92

Sreda, 24.01.2018.

01:45

Jokić bez Ol-star mesta – poznati svi učesnici
Getty Images

Pre nekoliko dana navijači, mediji i igrači izabrali su startere koji će igrati na najprestižnijem košarkaškom događaju na svetu.

Kapiteni timova biće Lebron Džejms i Stef Kari, dok ostalih osam igrača čine Janis Adetokumbo, Kevin Durent, Demar Derozan, Kajri Irving, Demarkus Kazins, Entoni Dejvis, Džejms Harden i Džoel Embid.

Ovi igrači biće starteri, a treneri u NBA ligi izabrali su i rezerve.

Istok: Kajl Lauri, Džon Vol, Bredli Bil, Viktor Oladipo, Kevin Lav, Kristaps Porzingis i Al Horford.

Zapad: Demijan Lilard, Klej Tompson, Džimi Batler, Rasel Vestbruk, Drejmond Grin, Karl-Entoni Tauns i Lamarkus Oldridž.

Zanimljivo mesta na Ol-staru nije bilo za Pola Džordža, Krisa Pola, Andre Dramonda, Lua Vilijamsa, Kembu Vokera, Hasana Vajtsajda, ali i Gorana Dragića i Nikolu Jokića.

Legendarni Čarls Barkli smatrao je da je Jokiću mesto na Ol-star utakmici, dok je Majami, po mnogima, morao da bude nagrađen za dobre partije tako što bi jedan njihov igrač učestvovao u ovom šou.

Timovi će biti poznati nakon što kapiteni izaberu svoje saigrače. Po prvi put u istoriji NBA nećemo gledati utakmicu Istoka protiv Zapada, već će kapiteni (Džejms i Kari) birati košarkaše.

Više o novim promenama u NBA pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: