Jokić: Nurkić je moj veliki prijatelj

Meč Denver Nagetsa i Portland Blejezersa obeležio je duel srpskog košarkaša Nikole Jokića i bosanskog centra Jusufa Nurkića.

Izvor: B92

Utorak, 23.01.2018.

17:23

Jokić: Nurkić je moj veliki prijatelj
Getty Images / Getty images

Denver Nagetsi savladali su Portland Trejlblejzerse kao domaćini u izuzetno neizvesnom duelu – 104:101.

Jokić je meč završio sa 16 poena, uz 12 uhvaćenih lopti, dok je Nurkić dodao 19.

Amerričke medije posle meča zanimalo je šta momak iz Sombora misli o centru iz Bosne i Hercegovine.

"Nurkić je moj veliki prijatelj. Naravno da postoji rivalstvo na parketu, jer tako treba da bude, ali između nas ne postoji ništa loše. Barem ja tako mislim", prokomentarisao je Jokić. Denver sada ima pozitivan skor 24-23 i deveti je na Zapadu, dok je Portland dve pozicije iznad sa 25-22.

"Nismo još na nivou na kom smo bili prošle godine, ali pokazali smo mali napredak. Mislim da će nam trebati nekoliko mečeva da se naviknemo na povratak tom sistem, ali to je za nas korak napred. Ako igramo na pravi način, pobede će doći, biće ih više. Ja mrzim statistiku, tako da to neću da gledam, aklo igramo ovako ne treba nam statistika da pobeđujemo", zaključio je srpski košarkaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: