Lebron: Ova sezona je teža nego sve prethodne

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms kaže da je ova sezona za njegov tima veći izazov nego sve prethodne.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 18.01.2018.

15:58

Lebron: Ova sezona je teža nego sve prethodne
Getty Images

Džejms je u Klivlendu od 2014. godine, u njemu je proveo najveći deo svoje karijere, a četiri godine je nosio i dres Majamija.

Redovan je učesnik finala NBA lige, a sada po prvi put od njegovog dolaska Kavsi nisu prvi favoriti na Istoku.

"Bilo je veoma teško do sada. Samo na osnovu jednostavne činjenice koliko je momaka tu pa nije tu. Teška godina za naš tim. Čini se kao da to kažem svake godine, ali ova je bila daleko veći izazov", rekao je Džejms za ESPN posle treninga u sredu.

Njegovi Kavsi su treći na Istoku sa skorom 26-17, a pravu buru je polovinom prošle godine napravio Kajri Irving kada je najavio odlazak iz tima. Otišao je u Boston i Seltiksi su sada prvi u istočnoj konferenciji.

"Sa svima koji su bili van stroja pa su se vraćali, svim rotacijama i stvarima te prirode bilo je naporno, ali moramo da izađemo na kraj sa tim. Na kraju krajeva, igramo iz dana u dan ili svaka dva dana kao i svi ostali u NBA. Moramo da izađemo i da igramo", kaže Džejms.

On je prošlu sezonu nazvao "najčudnijom" u karijeri, a na pitanje da izabere koja je od dve gora, ova ili prethodna, objašnjava da ne voli da koristi tu reč.

"Još jedna godina velikih izazova, to je sve", objašnjava krilo Kavsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: