Klipersima "srpski derbi", Teo i Bogdan dvocifreni

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Sakramento Kingse sa 126:105 u Stejpls centru tačno na polovini sezone u NBA ligi.

Izvor: MLJ

Subota, 13.01.2018.

23:58

Klipersima
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

I Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović su imali po više od deset poena. Teodosić je za pobednički tim ubacio 11 poena (4/6 iz igre, tri trojke).

Bogdan je imao 13 koševa (5/9, jedna trojka), a obojica su imali po pet asistencija. Tim Miloša Teodosića je od starta nametnuo svoj ritam, a jedino vođstvo su Kingsi imali pri rezultatu 4:0.

Već tada Kingsi počinju da pokazuju boljke koje ih prate tokom čitave sezone. Prvu da startna postava počinje meč užasno, a druga da se odbrana igra vrlo loše.

Domaćin pravi seriju 12:0 i već u prvoj četvrtini pokazuje da se pobednik neće dovoditi u pitanje. Na poluvreme se otišlo sa 64:45, a u nastavku je ekipa Doka Riversa imala i +26 (94:68). Kingsi su sporadično uspevali da smanje razliku, ali bi vrlo brzo padali u igri i Klipersi su nošeni sa 26 poena Lua Vilijamsa lako izašli na kraj sa mladim "Kraljevima" kod kojih je Vili Koli-Stajn imao 23 poena. Klipersi posle ove pobede prvi put od 7. novembra imaju odnos pobeda i poraza na 50 odsto. Zanimljivo je da su Klipersi pobedili i 11. put kada je u timu Teodosić uz četiri poraza. Dok srpski plej nije igrao, Klipersi su imali skor 10-17.
Printsscreen/NBA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: