Jokić: Nije bilo lepo za gledanje

Nikola Jokić istakao je važnost pobede Denver Nagetsa nad Memfis Grizlisima protekle noći u NBA ligi.

Izvor: AK

Subota, 13.01.2018.

12:05

Jokić: Nije bilo lepo za gledanje
Foto: YouTube screenshot

Nagetsi su preokrenuli -15 i slavili 87:78 za prekid serije od tri poraza, a Jokić je meč završio sa 14 poena i sedam skokova.

Nešto nam se dogodilo, probudili smo se i počeli da igramo dobro. Moramo početi to ranije da radimo. Postali smo agresivniji, slali dobre pasove, bilo mnogo bolji. Morali smo dobiti ovu utakmicu jer nismo smeli da dozvolimo da imamo niz od četiri poraza. Uspeli smo i to je vrlo važno za tim", rekao je Jokić.

Grizlisi su postigli 47 poena u prvom poluvremenu, a u drugom tek 31, od čega samo 13 u trećem kvartalu.

"Počeli smo sa dobrom odbranom u drugoj četvrtini i nastavili u drugom poluvremenu. Ako budemo tako igrali dobićemo mnogo utakmica. Bila je ružna utakmica, nije bilo mnogo lepih poteza, bilo je dosta faulova, nije bilo lepo za gledanje, ali pobedili smo. Pobeda je pobeda", kaže srpski košarkaš.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: