Stef Kari kupuje NFL tim sa reperom iz Njujorka?

NBA zvezda Stef Kari zainteresovan je da zajedno sa popularnim reperom iz Njujorka Šonom Kombson (Paf Dedi, Pafi, P. Didi, Didi) kupi NFL tim Karolina Panterse.

Izvor: AK

Ponedeljak, 18.12.2017.

15:16

Stef Kari kupuje NFL tim sa reperom iz Njujorka?
Foto: Getty images

Vlasnik Pantersa Džeri Ričardson je stavio tim na tržište nakon optužbi za seksualno uznemiravanje na radnom mestu.

Kombs je izjavio da želi da postane prvi Afro-amerikanac većinski vlasnik NFL tima, a jedan od prvih poteza bi mu bilo zaposlenje Kolina Kepernika, koji je izopšten iz NFL nakon javne kritike države zbog zlostavljanja Afro-amerikanaca.

Kepernik je ove sezone ostao bez tima, jer nijedna NFL franšiza ne želi da mu ponudi ugovor pošto protestuje ignorisanjem himne SAD. Kombs je preko društvenih mreža istakao nameru da kupi Pantersa, na šta je Kari reagovao da želi i on. On je, inače, 2004. nastupio tokom poluvremena Superboula između Nju Inglanda i Karoline upravo u dresu Pantersa.

Reper je osvojio tri Gremi nagrade, a većinu svog bogatstva koje se procenjuje na više od 800 miliona dolara je stekao kao muzički producent.

Kari je dvostruki NBA šampion i MVP lige kao igrač Golden Stejt Voriorsa, s kojima je proteklog leta potpisao petogodišnji ugovor vredan više od 200 miliona dolara, a prethodni mu je doneo 44 miliona.

"Paf Dedi" ne bi bio prvi reper vlasnik neke američke sportske franšize. Dugogodišnji suvlasnik NBA tima Bruklin Netsa bio je Kombsov veliki prijatelj i saradnik Šon "Džej Zi" Karter, koji se u međuvremenu posvetio menadžerskom poslu.

Klijenti su mu između ostalih NFL zvezde Dez Brajant, Tod Garli, Ndamukong Su, Džino Smit, Viktor Kruz, kao i NBA superstar Kevin Durent i druge zvezde poput Rudija Geja, Meta Barnsa, Vilsona Čendlera, Taja Losona, a tu je i fudbaler Žerom Boateng iz Bajerna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: