Bjelica ima opet problem sa stopalom

Nemanja Bjelica, košarkaš Minesote Timberbvulvs, prethodne noći nije igrao u porazu svoje franšize od Majami Hita.

Izvor: PT

Subota, 25.11.2017.

09:08

Bjelica ima opet problem sa stopalom
Getty Images

Pred početak meča pojavila se informacija da je krilni igrač ponovo osetio bol u stopalu i Tim Tibodo nije želeo ništa da rizikuje.

Bjelica je prošle sezone propustio poslednjih 15 utakmica u NBA ligi zbog frakture navikularne kosti stopala, a morao je i na operaciju. Srpski košarkaš je zbog ovog problema propustio i Evrobasket.

Prema informacijama iz SAD povreda ne bi trebalo da bude teže prirode, međutim čekaju su još zvanični detalji povrede. Inače, Minesota je doživela poraz pred svojim navijačima od Majami Hita 109:97.

Ekipa sa Floride nastavila je sa dobrim partijama posle nešto sportijeg starta, a do trijumfa su ih predvodili Vejn Elington sa 21 poenom, Gran Dragić je imao učinak od 20 poena i šesta asistencija, Vejters je ubacio 17, dok je Vajtsajd imao dabl-dabl učinak 16 poena i 10 skokova. Kod Minesote trojica igrača imala su po 18 poena (Vigins, Tauns, Batler), s tim što je Tauns uhvatio 11 lopti.

Boban Marjanović ponovo nije dobio minute od trenera Van Gandija u velikoj pobedi Detroita na gostovanju Oklahomi. Pistonsi su slavili sa 99:98, a koš za pobedu promašio je Rasel Vestbruk koji imao imao tripl-dabl učinak, 27 poena, 11 asistencija i 11 skokova.

Detroit je predvodio Andre Dramond sa 17 poena i 14 skokova, dok su dobar doprinos imali i ostali igrači, Iš Smit (15p, 4as), Tabajs Heris (13p i 7sk), Redži Džekson (12p, 4as), Stenli Džonson (11p) i Ejveri Bredli (11p).

Kod Oklahome Karmelo Entoni je ubacio 20 poena, dok je Pol Džordž postigao 16 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: