Rouz ne trenira sa Kavsima, razmišlja o penziji!

Derik Rouz, nekadašnji MVP NBA lige, ne trenira sa Klivlend Kavalirsima i razmišlja da se penzioniše, prenosi ugledni ESPN.

Izvor:

Petak, 24.11.2017.

21:42

Rouz ne trenira sa Kavsima, razmišlja o penziji!
Getty images

Prvi pik sa drafta uz 2008. godine ima hroničnih problema sa povredama još od kada je 2012. godine pokidao prednji ukršteni ligament u dresu Čikago Bulsa.

Od tada, odigrao je svega 237 od 421 mogućih utakmica u regularnom toku sezone.

Tokom karijere, jednom od najtalentovanijih igrača ikada još jednom je stradao prednji ukršteni ligament, tada drugog kolena, da bi poslednju povredu doživeo u pobedi tima iz Ohaja protiv Milvoki Baksa 20. oktorbra, kada mu je stradao zglob.

Kavsi su mu dozvoli da napusti treninge, a trenutno nije poznat kada ili, u ovom slučaju, da li će se uopšte vratiti.

Kao glavni razlog potencijalno prerane penzije dvadesetdevetogodišnjeg plejmejkera, kako ESPN navodi, jeste "nemogućnost Derika da se na mentalnom nivou bori sa novim povredama".

Ovog leta stigao je u Kavalirse za veteranski minimum, iako je mogao da potpiše daleko unosniji ugovor, u želi da pokuša da osvoji šampionski prsten.

Pored MVP nagrade 2011, Rouz je bio i ruki godine, kao i trostruki ol-star.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: