Jokić: Boli me, ali sam morao da se vratim

Nikola Jokić imao je prethodne noći u NBA ligi manji peh sa povredom, pošto je nezgodno doskočio posle skoka, ali i pokazao da je spreman da se žrtvuje za tim.

Izvor:

Četvrtak, 23.11.2017.

18:00

Jokić: Boli me, ali sam morao da se vratim
Tanjug/AP Photo/Eric Christian Smith

"Sada me boli jer sam se 'ohladio', ali nisam želeo da ostavim svoj tim na cedilu. Samo sam želeo da se vratim i da im pružim podršku na parketu, na bilo koji način", rekao je Jokić i dodao:

"Skočio sam, ne znam, pa sam onda skočio još jednom – ne znam ni sam zašto, i onda sam nezgodno pritisnuo članak. U prvi mah mi se učinilo da sam teže povredio zglob, ali sam kada sam ustao i počeo da hodam shvatio da ustvari nije toliko strašno. Za razliku od ovog trenutka... U svakom slučaju, verujem u naš medicinski tim i znam da ću biti na terenu što pre je moguće", rekao je srpski reprezentativac.

Nikolin Denver poražen je od Roketsa u Hjustonu 125:95, a on je za 26 minuta zabeležio 17 poena, šest uhvaćenih lopti, tri asistencije, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: