Lejkersi posle velikog preokreta savladali Bulse

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su posle preokreta ekipu Čikago Bulsa - 103:94.

Izvor: SM

Sreda, 22.11.2017.

08:27

Lejkersi posle velikog preokreta savladali Bulse
Getty Images

Lejkersi su zabeležili osmu pobedu u sezoni, dok su Bulsi upisali 11 poraz.

Domaćini su u 'Gradu Anđela' pred svojom publikom gubili tokom celog meča i na odmor imali 14 poena deficita, da bi ekipa Luka Voltona u finišu meča došla do neverovatnog preokreta.

Lejkersi su odigrali veoma loše prvo poluvreme kada su primili 56 poena, a početkom trećeg kvartala gosti su imali 19 poena prednosti.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Kajl Kuzma sa 22 poena, dok je Kaldvel - Poup dodao poen manje, uz devet skokova.
Dvocifreni u ekipi Lejkersa bili su Brendon Ingram sa 17 poena, Džordan Klarkson uz dabl - dabl sa po deset poena i skokova.

Lonzo Bol nije imao šutersko veče, postigao je osam poena, uz očajan šut iz igre (1/5 za dva, 2/8 za tri), ali je bio sjajan ispod koša i zabeležio je 13 skokova.

Denzele Valentajn se istakao u ekipi Bulsa sa 17 poena, a pratio ga je Antonio Blejkeni a 15, dok je Robin Lopez dodao poen manje.
Lauri Markanen je meč završio sa dabl-dabl učinkom od 13 poena i 14 skokova, kao i Džastin Holidej koji je zabeležio po deset poena i deset skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: