Jokić: Biće Bogdan sjajan; Bogdan: Jokić poseban

Protekle noći gledali su srpski okršaj na NBA parketu nakon koga su Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović pohvalno pričali jedan o drugom.

Izvor: AK

Utorak, 21.11.2017.

16:23

Jokić: Biće Bogdan sjajan; Bogdan: Jokić poseban
Foto: Getty images

Denver Nagetsi su predvođeni dabl-dablom Jokića od 16 poena i 14 skokova savladali Sakramento Kingse 114:98, za koje je Bogdanović postigao deset poena uz tri uhvaćene lopte.

"Lepo je imati na terenu nekoga iz tvoje zemlje i igrati protiv njega. Interesantno je što možete pričati s njim. To je lep rivalitet, sjajan osećaj. Bogdanoviću je potrebno malo vremena da se adaptira, kao i meni u prvoj sezoni. Biće on sjajan u NBA, mora da se navikne na odbranu i na udaljeniju "trojku". Potrebno mu je samo vreme", rekao je Jokić.

Bogdanović je drigi meč u nizu imao dvocifren učinak, a prosek mu je 8,9 poena uz 2,4 skokova i 1,6 asistencija u ruki sezoni.

"Igrao sam protiv njega u Srbiji i odmah mi je bilo jasno da je ogroman talenat. Poseduje osećaj za igru poput plejmejkera. To je retkost za centra, zahvaljujući toj košarkaškoj inteligenciji je i poseban u NBA", rekao je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: