Iz GSW besni – 38 bacanja i ona poslednja odluka?

Ekipa Golden Stejt Voriorsa poražena je od Bostona posle uzbudljive završnice u kojoj su Seltiksi uglavnom poentirali sa linije za slobodna bacanja.

Izvor: PT

Petak, 17.11.2017.

09:49

Iz GSW besni – 38 bacanja i ona poslednja odluka?
Getty Images

Iz redova aktuelnog šampiona NBA lige prilično su ljuti na arbitre koji su na 14 sekundi do kraja meča dosudile veoma sumnjiv faul nad Kajri Irvingom.

"Odgledao sam snimak te situacije i faula nije bilo", rekao je trener Stiv Ker posle meča.

Zadovoljan nije bio ni Drejmond Grin, koji je istakao da je Irving igrao loše (šut iz igre 4/16), ali da je imao naklonost sudija.

"Išao je na liniju za slobodna bacanja mnogo puta. To je to. Nije pogodio niti jedan šut", rekao je Grin posle poraza od Seltiksa.

Košarkaši Bostona šutnuli su čak 38 bacanja, u poređenju na 19 Golden Stejtovih, dok su Voriorsi napravili i devet više faulova od Seltiksa.

Ekipa Breda Stivensa u završnici je postizala samo poene sa penala, pošto su poslednji pogodak iz igre postigli na čak 2:36 do kraja meča.

Ipak, veče je obeležila 14. uzastopna pobeda Seltiksa, a vi procenite na snimku da li je postojao faul na 14 sekundi do kraja meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: