Od Denvera do Sombora: Joka, konji i rakija

Klupska televizija Denver Nagetsa posvetila je emisiju Nikoli Jokiću i njegovom rodnom Somboru.

Izvor:

Četvrtak, 16.11.2017.

11:00

Od Denvera do Sombora: Joka, konji i rakija
YTSS@DenverNuggets

Joka, bez sumnje najbolji igrač franšize iz Kolorada, govorio je o svom detinjstvu, ljubavi prema konjima, iskoristivši priliku da se našali sa trenerom Majkom Melounom.

Reprezentativac naše zemlje odlučio je da prethodno leto provede u Somboru, kako bi se što bolje spremio za novu NBA sezonu, propustivši Evropsko prvenstvo, a već sada deluje da je doneo pravu odluku.

Nikola igra sjajno od starta takmičarske godine u najjačoj ligi sveta, pa se rad sa jednim od glavnih trenera i pomoćnika Melouna u Srbiji i te kako isplaćuje.

Jokića je u jednom trenutku posetio i Meloun, kao poseban gost Nikoline porodice, a osim srdačnost i gostoprimstava celog grada, trener Denvera imao je i priliku da proba rakiju, istakavši da vam čašića nikada nije prazna.

"Imao sam priliku da vidim jednu totalno drugačiju stranu Nikole, a čim smo stigli gledao sam i pobedu njegovog konja 'Hvatača snova' na lokalnoj trci. Mislim da sam mu bio talija", rekao je Meloun uz osmeh, dok je Jokić odmah, takođe u šaljivom tonu, odgovorio da nije, već da je njegov mezimac prosto najbrži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: