Van Gandi: Neki igraju, neki ne, a svi su bitni

Trener Pistonsa Sten Van Gandi kaže da su igrači njegove ekipe svesni da će neki igrati iz noći u noć, dok će drugi strpljivo morati da čekaju svoju šansu.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.11.2017.

10:15

Van Gandi: Neki igraju, neki ne, a svi su bitni
Getty images

Publika se već duže vremena pita zbog čega ne igra Boban Marjanović, a novinari su od Van Gandija tražili da prokomentariše Bobijev učinak u pobedi nad Indijanom.

Detroit je savladao Pejserse sa 114:97, a Marjanović je odigrao devet minuta i za to vreme ubacio devet poena i imao četiri skoka i jednu blokadu.

"Jeste, znate zanimljivo je jer smo danas pričali o tome da svako dobije priliku. Prošlo je samo 11 utakmica i svih 14 igrača je u nekom trenutku dalo značajan doprinos... Mislim da znaju da će neki od njih igrati svake večeri, drugi ne, ali svi će nam biti bitni kako sezona odmiče. Biće različitih situacija i trebaće nam", kaže Van Gandi.

Zadovoljni su, dodao je trener Pistonsa jer je Marjanović odigrao dve dobre utakmice.

"Boban je imao problema sa odbranom, ali Boban može da radi druge stvari na suprotnom kraju parketa. Dao nam je pravu energiju i pronalazili smo dobra rešenja u odbrani čovek na čoveka. U pojedinim trenucima smo se snalazili i kada su igrale niske petorke", objasnio je Van Gandi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: