Melo "patosirao" Nurkića; Redži: NBA je mekana

Karmelo Entoni prethodnu noć u NBA ligi neće po dobrom pamtiti, pošto je zbog faula u napadu isključen sa utakmice.

Izvor: PT

Ponedeljak, 06.11.2017.

17:55

Melo
Getty images

Zvezda Tandera je prilikom prodora udario laktom Jusufa Nurkića, a sudije su posle snimka dosudile "flagrant 2 faul", odnosno automatski su ga isključile.

Ovakav potez sudija naišao je ogromnu kritiku javnosti, pošto su mnogi smatrali da su sudije preterale sa odlukom.

Jedan od kritičara bio je bivši superstar lige Redži Miler koji je na Tviter profilu napisao da je liga postala mekana i da je potez sudija smejurija. Šef sudijau NBA ligi Rodni Mot u zvaničnom saopštenju kaže da je kontakt laktom Karmela Entonija bio suvišan i preteran. Takođe, navodi da je to nije bio prirodan košarkaški potez, pošto je on tražio kontakt sa Nurkićem.

Ovo poslednje je verovatno i tačno, Entoni jeste ušao u Nurkića tražeći faul, ali direktno ga isključiti zbog toga izgleda preterano. Ova situacija desila se sredinom treće deonice, a Melo je do tada igrao prilično dobro pošto je imao učinak od 15 poena i šest skokova (5/10 iz igre).

Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako očekujemo i od vas da ga iznesete u komentarima. Da li je Entoni zaslužio direktno isključenje zbog ovakvog poteza?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: