Bledso odlazi i Finiksa – Niksi, Baksi ili Nagetsi

Erik Bledsu na izlaznim je vratima Finiks Sansa, pošto je jasno stavio čelnim ljudima kluba da ne želi više da igra za ovu franšizu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

21:55

Bledso odlazi i Finiksa – Niksi, Baksi ili Nagetsi
Getty Images

Generalni menadžer Sansa Rajan Mekdonof sada traži potencijalne timove za trejd, a prema izvorima iz SAD, kao glavni kandidati navode se Njujork, Milvoki i Denver.

Vidno nezadovoljan situacijom u klubu, Bledso na početku sezone izgleda nezaiteresovano i sve će se promeniti kada bude trejdovan.

Plejmejker je čak i putem Tvitera napisao da ne želi više da bude u Finiksu, što je šokiralo sve u upravi Sansa jer svoje nezadovoljstvo ispoljava preko društvene mreže. Posle razgovora sa ljudima iz kluba, ustanovljeno je da Bledso neće više biti u timu Sansa i da se sada čekaju potencijalni kandidati.

Odmah su se javili i to Njujork Niksi, Milvoki Baksi i Denver Nagetsi koji su, za sada, glavni timovi u koje bi Bledso mogao da bude trejdovan.

Prema spekulacijama, Nagetsi su spremni da daju Emanuela Mudieja, dok kod Niksa i Baksa još nije poznato šta bi oni mogli da daju.

Bledso u ugovoru ima dvogodišnji ugovor vredan 14.500.000 miliona po sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: