Teodosić se vraća tek u januaru?

Srpski košarkaš Miloš Teodosić mogao bi da pauzira čak do januara zbog povrede stopala leve noge koju je zaradio protekle noći.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

08:14

Teodosić se vraća tek u januaru?
Foto: Tanjug/AP Photo/Jae C. Hong

Teodosić se povredio u duelu Los Anđeles Klipersa sa Finiks Sansima, a dan kasnije ekipa iz ‘grada anđela’ izdala je saopštenje u kojoj još nije poznata tačna težina povrede.

Nekadašnji plejmejker Olimpijakosa i CSKA iz Moskve povredio je ligament koji spaja petu i prste, a u saopštenju se dodaje da nije utvrđeno trajanje odsustva.

Međutim, američki mediji prenose da bismo srpskog mađioničara sa loptom na parketu ponovo mogli da vidimo tek za više od dva meseca. Navodno, nije došlo do pucanja ligamenta, već teškog nategnuća, što povlači pauzu od dva do tri meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: