Bjelica: Nikad nisam video nekog kao Kroforda

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica divi se svom saigraču iz Minesota Timbervulvsa, veteranu Džamalu Krofordu koji je bio važan šraf u pobedi Vulvsa nad Jutom.

Izvor: MLJ

Subota, 21.10.2017.

09:37

Bjelica: Nikad nisam video nekog kao Kroforda
Getty images

"Vukovi" su pobedili sa 100:97, Bjelica je odigrao odličnu rolu shodno minutaži (13 minuta, 10 poena i pet skokova), a u finišu je povukao najiskusniji Kroford.

Bjelica je nakon meča rekao da su problemi iz utakmice sa San Antoniom rešeni i da je skok iskontrolisan, a ekipa je u prelasku iz odbrane u napad igrala brže.

"Imali smo i Džamala Kroforda, takvu igru u životu nisam video, on nam je doneo pobedu. Ulio je mnogo samopouzdanja momcima sa klupe", rekao je Bjelica.

Kroford je imao 17 poena i dao je trojku pred poslednji posed Jute na 28 sekundi do kraja. Primio je loptu iz sa strane i sa boka se samo podigao za tri poena preko ruke.

"Izuzetan je, drago mi je što igram sa njim. Lider je, pratimo njegove instrukcije i ideje u napadu. Na 27 sekundi do kraja je imao sjajan šut kakav nisam nikada video", kaže Bjelica.

Minesoti je pomogla i atmosfera pred sopstvenom publikom, Tauns i Vigins su bili na visini zadatka sa 21 odnosno 20 poena, pa će ekipa svaki put prema rečima srpskog igrača ići na pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: