Prvi tripl-dabl Vestbruka, Melo ubacio 22p Niksima

Rasel Vestbruk zabeležio je prvi tripl-dabl ove sezone, Karmelo Entoni i Pol Džordž su debitovali za OKC, a dominantne partije prikazali su centri iz Evrope.

Izvor: AK

Petak, 20.10.2017.

09:11

Prvi tripl-dabl Vestbruka, Melo ubacio 22p Niksima
Foto: Getty images

Oklahoma Siti Tander je razbio Njujork Nikse 105:84, a Entoni je ubacio 22 poena svom doskorašnjem timu na debiju za novi.

Meč je ipak obeležio MVP lige Vestbruk koji je postigao 21 poen uz 16 asistencija i deset skokova, mada je imao i sedam izgubljenih lopti.

Sjajna je bila i treća zvezda OKC Pol Džordž sa 28 poena uz šest uhvaćenih lopti, u takođe svom prvom nastupu za Tander, dok je 12 dodao Stiven Adams uz po pet skokova i ukradenih.

Nikse je predvodio Kristaps Porzingis sa 31 poenom i 12 skokova, a dvocifren učinak imao je još samo doskorašnji centar Tandera Enes Kanter sa deset poena uz sedam skokova i tri ukradene. U prvom meču večeri Toronto Reptorsi su bez problema nadigrali Čikago Bulse 117:100, a presudna je bila druga četvrtina koju je domaćin dobio 33:14.

Reptorse je "nosio" Jonas Valančunas sa 23 poena i 15 skokova, a najbolje ga je pratio Si Džej Majls sa 22 poena.

Dvocifren učinak imali su još Norman Pauel sa 15, Delon Rajt sa 13, Kajl Laurisa 11 poena i devet asistencija, te Demar Derozan sa 11 uz šest skokova i pet proigravanja.

U ekipi Bulsa se istakao Robin Lopes sa 18 poena i osam skokova, sjajan je bio ruki Lauri Markanen sa 17 poena i takođe osam uhvaćenih lopti, 15 je postigao Džastin Holidej, dok je 12 dodao Denzel Valentajn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: