Magija na terenu – Teodosić debituje za Kliperse

Miloš Teodosić debitovaće u noći između četvrtka i petka za Los Anđeles Kliperse koji igraju sa gradskim rivalom Los Anđeles Lejkersima.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

14:46

Magija na terenu – Teodosić debituje za Kliperse
EPA/MIKE NELSON

Srpski plejmejker pokazao je u predsezoni samo znake onoga što se očekuje od njega da radi u dresu Klipersa.

Teodosić je odlično sarađivao sa Blejkom Grifinom i Diandre Džordanom, sa kojima će najviše i provoditi vremena na terenu.

U većini predsezonskih mečeva Teo je bio starter, a to se očekuje i u narednoj noći kada ćemo gledati duel njega i mladog Lonza Bola, oko kojeg se podigla velika prašina u NBA ligi.

MOZZART kladionica izbacila je već ponudu za sve igrače, granica na Teodosića je 7.5 poena (kvota 1.85), a sve ostale granice na igrače možete videti na MOZZART. Pored ovog meča, ljubitelji NBA košarke iščekivaće i duel između Oklahome i Njujorka, kada ćemo videti novu veliku trojku Tandera i mlad sastav Niksa.

Karmelo Entoni i Pol Džordž po prvi put će odigrati zvaničnu utakmicu za Oklahomu, koja ove sezone ima velike ambicije. Takođe, Melo je prethodnih sedam sezona proveo u Njujorku, pa će ovo biti posebna utakmica za njega.

Sa druge strane, sastav Niksa je dosta mlad, koje će predvoditi Kristaps Porzingis od kojeg se očekuje da postane lider ovog toma.

Pored ova dva meča, na programu je i duel između Toronto Reptorsa i Čikago Bulsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: