Nervozni Vestbruk nasrnuo na Jokića (VIDEO)

Predsezonski duel Oklahome i Denvera obeležio je mali sukob na startu utakmice u kojem su učestvovali naš Nikola Jokić i Rasel Vestbruk.

Izvor: B92

Sreda, 11.10.2017.

08:29

Nervozni Vestbruk nasrnuo na Jokića (VIDEO)
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Jokić se našao u konfliktu sa najboljim protivničkim košarkašem u gotovo trećem napadu – srpski centar odgurnuo je prošlogodišnjeg MVP pokušavajući da prođe kroz blok, ovaj se iznervirao, snažno udario Nikolu i zaradio nesportsku ličnu grešku.

Međutim, to mu nije smetalo da predvodi Tandere do trijumfa (96:86) – postigao je 20 poena (9-13 iz igre), uz 7 asistencija.

Momak iz Sombora je parketu proveo 22 minuta i za to vreme postigao 12 poena, uz 11 skokova i 3 asistencije, ali imao i 11 promašaja iz igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: