Teodosić se već igra košarke u Klipersima! (VIDEO)

Srpski košarkaš Miloš Teodosić već na startu nove sezone počeo je da pruža odlične partije u NBA ligi i oduševljava navijače Los Anđeles Klipersa.

Izvor: B92

Sreda, 04.10.2017.

08:11

Teodosić se već igra košarke u Klipersima! (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP Photo/Marco Garcia

Posle osam asistencija u prvoj utakmici protiv Toronto Reptorsa, Teo je već u prvom poluvremenu drugog meča protiv istog protivnika pokazao zašto je došao u najjaču ligu sveta.

Za 16 minuta na parketu postigao je dva poena (1-3 iz igre, 0-1 za tri), imao jedan skok i četiri asistencije, od kojih su dve bile izuzetno atraktivne.

Na startu je sjajnim dodavanjem jednom rukom preko celog terena omogućio Patriku Beverliju lake poene, a bacio je i idealan alej-up pas za Diandrea Džordana. Istakao se i sjajnim dodavanjem iza leđa koju su njegovi saigrači krunisali divnom akcijom.

Ekipa Doka Riversa savladala je Reptorse rezultatom 98:84.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: