Bol ispisao sina iz škole da ga sâm sprema za NBA!

Lavar Bol ima trojicu sinova za koje kaže da će dominirati u NBA, prvi od njih Lonzo će ove sezone debitovati u dresu L.A. Lejkersa, pa je sada na redu sledeći.

Izvor: AK

Utorak, 03.10.2017.

11:30

Bol ispisao sina iz škole da ga sâm sprema za NBA!
Foto: Getty images

Lamelo ima 16 godina, ispred njega su još dve godine u srednjoj školi, a onda koledž. Lavar je odlučio da ga sam sprema za ono što ga čeka.

"Ne želim da se bavim sa trenerom. Ne želim da se bavim administracijom. Ne želim nikakvo ometanje za Mela. Zbog toga ću ga školovati kod kuće i napraviti od njega najboljeg košarkaša svih vremena", rekao je ekscentrični Lavar za ESPN.

Melo je u ponedeljak poslednji put išao u srednju školu Čino Hils, koja je u maju dovela Denisa Letimora, bivšeg igrača Arizone i Notr Dejma, za trenera, a koji je zamenio Stefana Gilinga, koji je tu proveo samo jednu sezonu. Pre njega tu je bio Stiv Baik, sa kojim je Čino Hils bio neporažen.

"Nimalo mi se ne sviđa novi trener. Lamela prati UCLA (univerzitet koji je pohađao i njegov stariji brat Lonzo), ne mora da gubi vreme sa tim glupanima. Ne dam im više da se igraju s njegovom glavom. Trener ima neke svoje ideje ko će i kako da igra. Videćemo kako će to raditi bez mog vođstva. Kada ti momci ne budu trenirali kod moje kuće", oštro je Lavar pričao o srednjoj školi svog sina.

 

 

 

Lamelo se već obavezao UCLA za klasu 2019. godine, a svrstan je među deset najboljih srednjoškolaca ove godine. On kao što je su to radila i njegova braća igra za očev tim "Big Ballers" u okviru Amaterske sportske unije (AAU) koja ima nezavisan raspored tokom proleća i leta.

"Trener je pre nekoliko dana rekao da će okončati 50 šuteva po utakmici. Svakog klinca sa kojim razgovara pita koji AAU program pohaća, a kada mu pomenu mene odmah se okrene na drugu stranu. Ne želim da moje dete prolazi kroz to", zaključio je Lavar.

Lamelo je istakao da ga ne brine što neće nastaviti sa tradicionalnim školovanjem sa svojim prijateljima istakavši da će moći više da se posveti obrazovanju i treninzima, a da će prijatelji stalno dolaziti kod njega.

Škola i trener Letimor nisu javno komentarisali Lavarovu odluku. Američka košarka se neće skoro "rešiti" tate Bola, jer ima još jednog talentovanog sina – Lianđela (18), koji je ove godine krenuo na koledž, pogađate – UCLA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: