Teodosić: Malo je brže, ali nemam još pravu sliku

Miloš Teodosić debitovao je za Los Anđeles Kliperse sa osam asistencija, ali nije srećan jer je njegov tim poražen od Toronta 121:113.

Izvor: AK

Ponedeljak, 02.10.2017.

11:25

Teodosić: Malo je brže, ali nemam još pravu sliku
Foto: Getty images

Srpski košarkaš se nije istakao u šutu, promašio je svih pet pokušaja (tri za tri poena), ali je oduševio proigravanjima saigrača.

"Nismo bili dobri jer smo izgubili. Znam da je prijateljska utakmica ali ne volim da gubim. Srećan sam što sam igrao prvu NBA utakmicu, ali nisam previše zbog poraza", rekao je Teodosić.

Teodosić je godinama bio jedan od najboljih igrača u Evropi, pa je pred njim dug put prilagođavanja NBA stilu igre.

"Možda je malo brža igra, ali ne previše, ipak pričamo o pripremnom meču. Još uvek ne mogu da poredim igru ovde i u Evropi, potrebno mi je više utakmica za pravu sliku", istakao je Srbin.

Klipersi sa Teodosićem ulaze u novu eru jer je zamenio dugogodišnjeg nosioca igre Krisa Pola.

"Radimo na hemiji na terenu, potrebno nam je vreme, ali za sada je prilično dobro. Igrali smo dobro dve i po četvrtine, s tim možemo biti zadovoljni. Nismo mnogo radili na taktici, više smo se bavili trčanjem. Tek smo deset dana zajedno, svakog dana ćemo biti sve bolji", zaključio je Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: