Teo delio sjajne asistencije na debiju! (VIDEO)

Srpski košarkaš Miloš Teodosić dobro se predstavio novom klubu i navijačima, pošto je u debiju za Los Anđeles Kliperse upisao osam asistencija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.10.2017.

08:30

Teo delio sjajne asistencije na debiju! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

Teodosić je u prvoj pripremnoj utakmici u sezoni, koju su Klipersi izgubili od Toronta rezultatom 121:113, na parketu proveo 20 minuta, ali nije imao neki značajniji košgeterski učinak.

On je promašio svih pet šuteva iz igre (tri puta pokušao za tri poena), iskoristio jedno od dva slobodna bacanja, ali je nadoknadio u drugim statističkim kategorijama – osim spomenutih dodavanja za koševe saigrača, imao je i dve ukradene lopte. Gotovo svaka od njegovih asistencija bila je izuzetno i saigračima je ostalo samo da lagano polože ili zakucaju. Najefikasniji u redovima franšize iz ’grada anđela’ bio je Blejk Grifin sa 18 poena, dok su po 17 dodali Danilo Galinari i Lu Vilijams.

Sa druge strane, Reptorsi su odigrali mnogo bolje u napadu, pošto su čak sedmorica igrača završila sa dvocifrenim učinkom – Kajl Lauri je predvodio svoj tim sa 17 poena, jednim više od Normana Pauela, po 12 su dodali Serž Ibaka i Si-Džej Majls, jedan manje od njih imali su Demar Derozan i Delon Rajt, a Jonas Valančunas je upisao dabl-dabl (10 poena i 10 skokova). U drugoj utakmici večeri Majami je bio bolji od Atlante rezultatom 96:90, a predvodio ih je Tajler Džonson sa 14 poena. Goran Dragić je dobio samo 13 minuta i za to vreme postigao 6 poena.

Kod Hoksa su se istakli Divejn Dedmon i Denis Šruder sa po 12 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: